Forudbestil dine magic cards og pokemon kort

Magic Cards har i tre årtier været et enormt afholdt og populært spil, som strateger over hele verden har nydt at spille med hinanden på kryds og tværs af landegrænser. Magic the Gathering, som spilleuniverset egentlig hedder, er et meget kompliceret univers med mange forskellige og indviklede storylines, som alle har betydning for de valg, man som strategisk spiller skal foretage sig for at overleve og vinde krige med sin hær. 

Hos internetbutikken Topdeck kan du få fyldt op på dit lager af spillekort, så du kan vinde den næste krig. Spillet er så populært, at man kan forudbestille pakker, der først bliver udgivet til december i år mange måneder forud. Det gælder blandt andet booster-pakken, March of the Machine, hvor man garanteres fire sjældne kort med statussen Rare eller højere. Der er kun 1-2 dages levering, så du skal ikke vente længe, når du først har fundet noget godt.

Dyk ned i flere universer på én gang

Hvis du i forvejen godt kan lide strategispil og fantasy, så er kombinationen af Lord of the Rings og Magic the Gathering sandsynligvis noget for dig. Her får du i gaveudgaven hele 5-7 sjældne kort og en masse kort i foil. Du får også scenekort med kunstneriske versioner af elskede figurer, som Frodo og Gollum. Der er i det hele taget en masse at gå på opdagelse i for fans af begge universer, når de to verdener mødes. Boksen udkommer først til juli i år, men du kan allerede nu forudbestille den hos Topdeck. Hvis du ikke selv spiller, men bare gerne vil give en god gave til en, som du ved kan lide Magic Cards, så er gavepakker og booster-pakker et godt sted at starte. Der er altid noget godt i, som man ikke får, når man køber de almindelige pakker.

Pokémon hitter igen

Hvis du ikke er helt frisk på at kaste dig ud i det dybt komplicerede strategispil, som Magic the Gathering er kendt for at være, kan du i stedet kigge i retning af Pokémon og de mange samlerkort, der findes i det univers. Her skal du træne dine egne pocket monsters og lade dem kæmpe mod andre træneres monstre. Der er både magi og styrke involveret – og selvfølgelig også en god portion strategi. Pokémon kort er igen blevet meget populært, og det har Topdeck bemærket. Så hos dem kan du forudbestille pakker, der ventes på i spænding af fans over hele verden. For eksempel er Pokémon Crown Zenith Premium Figure Collection Shiny Zacian lige udkommet i starten af maj, men kunne forudbestilles hos Topdeck længe før.