Slip din kreativitet løs

Er du også født med kreative egenskaber? Du er måske netop typen, som ikke kan se på en klump ler uden at forestille dig, hvilken fantastisk figur du ville kunne skabe ud af den? Brænde den i din egen ovn, og måske bagefter pynte den med Epoxy resin i alle mulige og umulige farver. Det kan også være, at du elsker at sidde og male modelskibe. Så kan du også bruge noget Epoxy resin, til at finde præcis de farver, teksturer og overflader, som passer til dit værk. Uanset hvad, så må det aldrig være dine materialer, som begrænser din kreativitet – for den skal have lov at udfolde sig.

Skab det perfekte finish

Resin er perfekt til både dybdegående og overfladisk behandlinger. Det kan være, at du er i gang med at lave et flot kunstværk af gips, og du vil fuldende det med flotte farver. Så kan det faktisk være helt svært at finde noget farvestof, som ikke ødelægger dit kunstværk, og som let og effektivt kan påføres, uden at det ødelægger teksturen på kunstværket. Her er epoxy resin et rigtig godt valg, fordi du nemt kan påføre det uden at ødelægge dit kunstværk. Tilmed kan du få det i utallige farver og nuancer, så du kan ramme lige den stil, som du har forestillet dig.

Invester i dine kunstværk

Det kan være, at det virker som lidt af en stor investering at skulle købe så mange nye og forskellige materialer. Men så må du minde dig selv om, at kreativitet er noget af det sundeste, som du kan gøre for din hjerne. Det er lige før, at du kan få samme rus af endorfiner og adrenalin, som når du dyrker motion, ved at skabe flot kunst. Så tillad dig selv at fordybe dig i din kreativitet, slå dig løs og skab endnu et kunstværk.