Hos Culina får du lavet et smukt snedker køkken

Går I med de vildeste køkkendrømme i jer? Så kontakt Culina for at få en arkitekt til at hjælpe jer med at føre drømmene om et snedker køkken, eller se det som et kvalitetskøkken, ud i livet. Firmaet bruger de ypperste materialer for at give jer ren luksus. Der er kælet for hver enkelt detalje, så jeres køkken bliver flot og helt unikt. Når I får lavet et snedker køkken dér, har snedkerne mange års erfaring i træsorternes egenskaber og får det bedste ud af dem. Bestil et gratis og uforpligtende møde på deres hjemmeside i dag.

Samarbejd med Culina om dit snedker køkken

Virksomheden lever og ånder for at opfylde alle jeres ønsker til et snedker køkken, og de elsker at kræse om detaljerne. En af detaljerne er blandt andet, hvordan træet samles. I kan få synlige fingersamlinger som en effekt, eller I kan få dem skåret i smig, så de er helt usynlige i jeres luksuskøkken. De lytter til jeres idéer, når I vil have et snedker køkken, og med deres erfaring og håndværksmæssige kunnen kan det lade sig gøre at skabe netop det snedker køkken, I drømmer om. Book et uforpligtende og gratis møde nu på www.culina.dk.

Bordpladen i et stort snedker køkken er meget synlig. Derfor kan I for eksempel få den lavet så blank, at I kan spejle jer i den. Blandt de lyse træsorter er de hvidolierede: douglas, eg, elm og teak. Eg, elm og teak finder I desuden i en olieret udgave, som giver snedker køkkenet en mellemfarve. Som noget unikt kan I vælge eg i røgede udgaver, og det giver meget mørke overflader til jeres kvalitetskøkken.

Skal jeres kvalitetskøkken kunne holde længe?

Alle materialer og detaljer er udvalgt, så kvalitetskøkkener kan tåle hverdagens brug og holde meget længe. Hos denne virksomhed er det også kvalitet, at de dygtige snedkere har forarbejdet højkvalitetstræet, så det er glat og lækkert at røre ved. Og til et kvalitetskøkken hører naturligvis også de allerbedste armaturer og hårde hvidevarer. Selvom hvidevarerne er i rigtig høj kvalitet, anbefaler mange, at de skjules mest muligt. Derfor kan I vælge, at få lågen til opvaskemaskine og køleskab beklædt med samme træsort som skuffer og skabe. Se, det er et kvalitetskøkken og ren luksus!

Når snedkere med over 30 års erfaring arbejder med træ, kender de træets egenskaber ud og ind. Og de kan trylle med at skabe forskellige effekter til kvalitetskøkkenet alt efter, hvilken led træet skæres på.

Besøg straks deres hjemmeside for at se, hvordan andre kunder har fået deres drømme til snedker køkkener – også kaldet kvalitetskøkkener, ført ud i livet. Udfyld kontaktformularen på www.culina.dk, og bestil et gratis uforpligtende møde nu, hvor I taler om, om de gode hvidevarer skal beklædes med træ.