Swarovski krystaller har en bred og stor historie

Swarovski er en verdenskendt producent af glaskrystaller af høj kvalitet. Virksomheden har eksisteret i over 100 år og er kendt for sine præcisionsslebne krystaller, der anvendes i en lang række luksusprodukter. I begyndelsen af 1960’erne udviklede Swarovski den berømte Aurora Borealis (AB)-krystal, som tilføjede en regnbue af gnister til krystallens overflade. Siden da har virksomheden samarbejdet med mange af de bedste modedesignere, herunder Christian Louboutin, Chanel og Louis Vuitton. Der findes endda et Swarovski-museum i Østrig, der viser virksomhedens historie og engagement i kvalitetshåndværk. Læs mere omkring swarovski krystaller her.

Hvordan er en swarovski krystaller skabt?

Swarovski-krystaller er skabt ved hjælp af en kombination af kvartssand og naturlige mineraler. Blykoncentrationen i det resulterende glas er 32 %. Selv om bly er et giftigt stof, udgør det ikke en trussel for menneskekroppen, når det anvendes i smykker. Faktisk er det blyindholdet, der giver Swarovski-krystallerne deres karakteristiske gnist og glans. Swarovskis patenterede slibemaskine giver mulighed for et teknologidrevet snit, der skaber et højt brydningsindeks i krystallerne. Det er denne maskinslebne præcision, der gør Swarovski-krystaller så specielle. De er stolt af at kunne tilbyde en omfattende kollektion af Swarovski ure. Deres Swarovski ure findes i mange forskellige stilarter og designs, så du er sikker på at finde det perfekte ur til dig. Uanset om du er på udkig efter et klassisk, elegant ur eller noget mere moderne og trendy, så har de lige det, du leder efter. Gennemse deres udvalg af Swarovski ure i dag og find den perfekte tilføjelse til din smykkesamling.

Bredt udvalg af flotte swarovski krystaller

Swarovski’s præcision i skæring er uovertruffen i branchen. Virksomhedens innovative kultur har virkelig formet brandets image. Swarovski er blevet synonymt med luksus og kreativitet. Hvad gør Swarovskis produktionsproces så speciel? Den starter med råmaterialer af høj kvalitet. Swarovski bruger kun de fineste krystaller, som er slebet med stor præcision. Denne opmærksomhed på detaljer sikrer, at hvert enkelt stykke er perfekt. Ud over det fremragende håndværk bruger Swarovski også den nyeste teknologi. Dette gør det muligt for dem at skabe unikke designs, som ikke er mulige med traditionelle metoder. Swarovski skubber altid til grænserne for, hvad der er muligt, hvilket resulterer i virkelig fantastiske produkter. Swarovski-krystaller er kendt for deres skønhed og holdbarhed. Swarovskis hemmelige kemiske formel og præcisionsslibning skaber Swarovski-krystaller, som er dyrere end almindeligt glas. Swarovski-krystaller kan holde hele livet med den rette pleje. Swarovski er verdens førende inden for slebet krystal og producerer Swarovski-krystaller af højeste kvalitet. Swarovski-krystaller anvendes i mange forskellige typer produkter, herunder smykker, ure, figurer og meget mere. Swarovski har et bredt udvalg af produkter, der er perfekte til enhver lejlighed.