Forny indretningen med en New Yorker skillevæg eller en glasdør i New Yorker stil fra firstfloorcph.dk

Tag kontrast og lys med hjem fra First Floor CPH. Denne danske producent af skillevægge, døre og trapper i metal og glas, specialiserer sig i løsninger, der åbner hjemmet op! De mange produkter designes i Danmark og leveres til alle, der holder af minimalistisk design med et industrielt præg.

Opgrader dit hjem med en stilren New Yorker skillevæg

Sammenlignet med en konventionel gipsvæg tager en New Yorker skillevæg sig noget anderledes ud. En New Yorker skillevæg er nemlig lavet i glas og metal, og ser du på billeder af rum, hvor der er blevet installeret en New Yorker skillevæg, opdager du hurtigt, hvor meget lys og elegance en sådan væg bringer med sig. En New Yorker skillevæg kan nemlig effektivt opdele et rum uden at lukke af for lys, og de forhandles derfor i mange forskellige modeller hos First Floor CPH. Find for eksempel en New Yorker skillevæg med indbygget dør eller en skillevæg, der skaber flotte passager i større rum uden at lukke helt af. Det faktum, at en New Yorker skillevæg visuelt forstørrer rum, er dog det største plus, og præcis hvorfor mange mennesker vælger at investere netop her. En New Yorker skillevæg kan dog også meget mere end at inddele og forstørre rum — den er nemlig både lugt og lyd-afskærmende og derfor perfekt, hvis du mangler en måde at skærme af for lugte fra køkkenet eller lyde fra tv-stuen på.

Kombiner skillevæggen med en glasdør i New Yorker stil

Fangede skillevæggen din interesse, så bør du bestemt overveje at sammensætte dem med en glasdør i New Yorker stil. En glasdør i New Yorker stil er, på samme måde som skillevæggene i glas, en let og naturlig måde at afskærme rum på, uden man lader lyset gå tabt. Udskift derfor gerne dine gammeldags trædøre med en glasdør i New Yorker stil og opdag, hvordan et unikt objekt som dette kan skubbe din indretning i en helt anden retning. En glasdør i New Yorker stil består ligesom skillevæggene af sort stål og store glaspartier, der står i flot kontrast til hvide vægge. En glasdør i New Yorker stil er derfor ikke bare funktionel som følge af lysgennemgangen, men også et æstetisk objekt, der bestemt tilføjer sit til ethvert hjem. Du har desuden muligheden for at sammensætte en glasdør i New Yorker stil, præcis som du lyster. Du kan for eksempel vælge imellem forskellige typer glas. Bronzefarvet glas, matteret glas eller lydisoleret glas er et par af de muligheder, der sagtens kan tilkøbes, og døren kan som sagt også fint sammensættes med en New Yorker skillevæg.

Blev din interesse vagt? Så send en mail eller benyt kontaktformularen på www.firstfloorcph.dk til at komme i kontakt med en behjælpelig medarbejder. Her følger de dig helt til dørs angående dit køb af skillevægge eller døre!