KreativGarn.dk forhandler både håndfarvet garn og særlige garntyper fra Noro

Har du passion for garn? Hos Kreativgarn kan du udleve din passion for både strikning og hækling ved hjælp af spændende garntyper i alt fra uld eller silke til hør eller bomuld. Find det store udvalg på www.kreativgarn.dk, eller besøg butikken i Esbjerg, hvor du altid finder populære produkter såsom eller Noro garn eller lækkert, håndfarvet garn.

Håndfarvet garn giver unikke resultater

Håndfarvet garn er garn, der er farvet efter gamle traditioner. Det er med til at give garnet et helt unikt udseende, og derfor vil farven også variere fra bundt til bundt. Ved at benytte håndfarvet garn i dine strikke- eller hækleprojekter, kan du altså opnå forskellige resultater fra gang til gang. Håndfarvet garn fås dog i et væld af forskellige design, der skifter farve i større eller mindre grad. Du kan derfor altid helt selv bestemme, hvor vilde dine kreationer skal ende med at blive. Hos KreativGarn.dk finder du en række forskellige typer af håndfarvet garn i høj kvalitet fra en lang liste af anerkendte producenter. Den eneste hage ved håndfarvet garn, er det faktum, at du bør være sikker på, at du har tilstrækkeligt med garn i det pågældende design, da det kan være svært at finde matchende nøgler, skulle du gå hen og løbe tør.

Noro garn er produceret efter gamle metoder

En af de anerkendte producenter, du finder i udvalget hos KreativGarn.dk, er Noro. De står bag en type af garn, der ligesom håndfarvet garn, giver både spændende og teksturrige resultater. Noro er stiftet i Japan af Eisaku Noro, der begyndte at føre sin kærlighed til naturens uensartethed videre i sine mange garnprodukter. Noro garn er nemlig udviklet ved hjælp af håndkraft og gamle spinde-maskiner, sådan at de naturlige fibre ikke overbehandles, men i stedet beholder deres irregulære teksturer. Noro garn minder derfor ofte om fårets uensartede uld, især fordi forskellige tykkelser og længder bruges under produktionen af de forskellige produkter. Alt uldet indhentes fra økologiske farme i blandt andet Australien, Falklands øerne og Sydafrika, og udførlig kontrol af både maskiner og farvningsprocesser sikrer den bedste kvalitet. Alle urenheder fjernes desuden ved håndkraft, helt uden brug af kemikalier, hvilket gavner både uld og miljø. Noro garn er derfor et øko-venligt produkt, der giver dig mulighed for at skabe flotte, finurlige og lækre kreationer, uanset om du strikker eller hækler. Tag bare det chunky, bløde Noro garn i typen Ito. Ito garn fra Noro benytter, ligesom de mange andre garntyper herfra, lange farveskift, hvilket giver et både varieret og flot udtryk. Du kan altså skabe naturlige farveskift mellem både mørke og lyse toner med et Noro garn som Ito.

Find hele udvalget, de gode priser og den dejlige stemning på www.kreativgarn.dk.