Stort udvalg af mærker indenfor dyr og krybdyr hos monis

I efteråret 2013 deltog vi i vores første krybdyrmesse, som gav startskuddet til hele konceptet. Vi havde undervurderet den plads, vi ville få brug for til vores stand, og tanken var blot at sælge nogle skildpadder, men allerede dengang gik det stærkt. Som du kan se på billedet nedenfor, er der løbet meget vand siden de tidlige dage, og Monis er i dag i konstant forandring med nye udviklinger hele tiden. Vi husker stadig den første messe, det var kaos og vi var ret grønne, men vi blev også godt modtaget af vores nye potentielle kunder. I dag er vi en fast del af de fleste danske krybdyrmesser og har endda udvidet vores forretning til også at omfatte andre dyr som fugle, gnavere og fisk. Se det store udvalg i dag blandt monis.

Monis tilbyder et stort udvalg af tilbehør til krybdyr

Monis Reptiles er stolte af at være associeret med nogle af de største navne i reptilbranchen i dag. Vi udvider hele tiden vores portefølje af mærker og produkter for bedre at kunne opfylde vores kunders behov, og vi er altid på udkig efter nye og innovative produkter, der kan gøre en forskel i livet for reptilentusiaster overalt. Nogle af de mærker, som vi i øjeblikket distribuerer, omfatter Nekton, Hugro og Reptiles Expert. Vi er også agenter for flere andre mærker, herunder Zoo Med og Exo Terra. Med et så bredt udvalg af produkter er vi sikre på at have noget for enhver smag. Leder du efter det perfekte tilbehør til dit krybdyr? Kig ikke længere end til Monis Turtles. Vores brede udvalg af tilbehør til krybdyr er både omfattende og alsidigt, hvilket gør det nemt at finde præcis det, du har brug for til dit terrarie. Vi fører produkter fra førende producenter og leverandører fra hele verden, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige kvalitet. Uanset om du leder efter falske huler eller planter, har vi alt, hvad du behøver for at få dit krybdyr til at føle sig hjemme. Gennemse deres udvalg i dag, og find det perfekte tilbehør til dit kæledyr.

Find alt det du mangler til dine dyr gennem monis

Monis er ikke længere blot en lille distributør – vi har fået fodfæste på markedet og er nu distributører for flere mærker. I 2016 blev vi distributører og agenter for Nekton og Hugro. Begge virksomheder så potentialet i at arbejde sammen med os på grund af vores passion for produkterne. I 2017 så Reptiles Expert også potentialet i et samarbejde, og gjorde Monis til deres distributør i Danmark. Vores passion fører os vidt omkring, og de små mærker vi distribuerer for er alle ihærdige mennesker med en passion for udvikling.