Effektlageret forhandler både Patagonia og Westin

Med et bredt udvalg af gode mærker som Westin, Savage Gear, Rapala og Patagonia, er det ikke så overraskende at mange danske lystfiskere starter med at kigge forbi Effektlageret, når tasken med fiskegrej skal fyldes op. Samtidig er butikken både nydeligt indrettet, og så er priserne holdt på et fair niveau. Vil du læse mere om butikken og deres katalog, så læs videre i artiklen herunder.

Med Patagonia fra Effektlageret får du fantastisk fiskegrej

Næsten lige så vigtigt som ens fiskestang, fiskehjul og endegrej, er ens tøj til fisketuren. Derfor er det også heldigt, at mærker som Patagonia klæder en godt på via forhandlere som den på www.effektlageret.dk. Her finder man en god blanding af lystfiskertøj fra Patagonia, bl.a. jakker, bukser, hovedbeklædning, handsker, T-shirts og skjorter. Hele kataloget med Patagonia tøj til fiskeri er heldigvis sorteret fint, så man med lethed finder frem til den type tøj, som man har brug for. Omvendt egner kataloget med Patagonia fisketøj sig også glimrende til, når man bare har lyst til at kigge sig lidt omkring, og se hvad der er at vælge imellem. Takket være et højt niveau af kvalitet kan du roligt forvente at have glæde af dit nye Patagonia fisketøj på mange fremtidige fisketure, og så er der virkelig meget godt tøj at vælge imellem i kataloget hos den danske forhandler lige nu.

Westin fremstiller noget fremragende fiskeudstyr

Med et bredt udvalg både endegrej, tasker, beklædning etc. er Westin et af de mærker, man som lystfisker trygt kan lægge i tasken, når man skal afsted på fisketur eller i indkøbskurven når man shopper fiskegrej hos forhandlere som www.effektlageret.dk. Westin har i efterhånden en del år været synonym med en god kombination imellem kvalitet og smarte design. Skal du derfor på fisketur, og skal du f.eks. bruge noget nyt endegrej, en ny fiskestang eller en smart fisketaske med plads til det hele i et design, der beskytter indholdet bedst muligt, er Westin én af den slags mærker, som man roligt kan forvente klarer jobbet.

Foruden Westin og Patagonia er der også en perlerække af andre gode mærker, du kan glæde dig til at kigge nærmere på i kataloget hos Effektlageret lige nu. De har et stærkt udvalg fra Rapala, Savage Gear, Garmin, ABU, Daiwa samt en masse andre. Husk i øvrigt, at hvis du har spørgsmål vedr. f.eks. Westin eller Patagonia udstyr eller tøj, kan du altid rette en henvendelse til kundeservice på hjemmesiden og få en uforpligtende snak om emnet.