Er din printer løbet tør for papir?

Du står utålmodigt og venter, kigger på dit ur, men der sker ingenting. En brummende lyd fra printeren begynder, og der er ikke mere papir. Hvad end du står derhjemme eller på din arbejdsplads er det rigtig irriterende, hvis printeren ikke gider at spytte det ud, du står og mangler.

Findes i alle størrelser

Selvom det nok er de færreste, der går lige går og tænker over det, findes der faktisk mange papirstørrelser. Den klassiske og nok mest brugte, er et A4-ark. Det bruges på de fleste arbejdspladser, samt passer til de fleste printere. Der findes hele 11 størrelser. Det går fra den største størrelse A0, til den mindste A10. Hvis du undrer dig over, at A0 er større end A10, er det simpelthen fordi, at jo mindre papiret bliver, jo større bliver tallene. De mange papirstørrelser betyder også, at uanset hvad du skal bruge papiret til, er der rig mulighed for at finde den rigtige størrelse.

Papir kan bruges til mange ting

Som du nok allerede ved, har papir mange funktioner, og kan bruges til meget mere end bare printere og kopimaskiner. Det kan også bruges til kreative ting, såsom at skrive og tegne på. Mange virksomheder bruger også de større størrelser af papir, til plakater og grafiske prints. Derfor er det praktisk med de mange størrelser, til de mange funktioner, som papiret har. Hvis du står og mangler papir til din printer, i hjemmet eller på arbejdspladsen, så findes der et stort udvalg online. Der finder du forskellige slags papir, der kan købes i pakker, med det antal ark du ønsker. Så selvom du måske ikke lige går og tænker over papirstørrelser til dagligt, er der et stort udvalg af størrelser. Så hvad end det er til hjemme brug eller arbejdspladsen, er der rig mulighed for at få det papir, der kan opfylde dit behov.

.