raymarine er en af de førende producenter af søkortplottere og anden marineelektronik

raymarine er en af de førende producenter af søkortplottere og anden marineelektronik. Deres produkter er kendt for deres kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed. En raymarine-kortplotterpakke indeholder alt, hvad du har brug for for at komme i gang med at bruge din kortplotter, herunder strømkabler, monteringsbeslag og kabler til tilslutning til andre instrumenter. Du kan også finde komplette pakker, der omfatter et multifunktionsdisplay, en radome og WiFi-forbindelse mellem MFD’en og radome. shop raymarine online her.

En kortplotter har en integreret GPS-modtager fra raymarine

En kortplotter har en integreret GPS-modtager. Ved hjælp af et elektronisk søkort viser GPS-modtageren dig bådens aktuelle position i realtid. Mange søkortplottere har i dag også en indbygget fishfinder. Moderne fishfindere er overraskende billige og leveres med høj opløsning og forskellige muligheder. Alle nyere kortplottermodeller kan forbindes med andre kompatible instrumenter. På denne måde bliver søkortplotteren bådens navigationscentral. Forløberen for den moderne søkortplotter var den såkaldte Yeoman Plotter, som var på markedet fra 1985 – 2015. Yeoman-plotteren kunne overføre data mellem enheder ved hjælp af en proprietær seriel forbindelse.

Raymarine giver dig en masse fordele på nåden

Det er en enkel og ligetil proces at installere en kortplotter på din båd. Det første skridt er at montere skærmen et sted, hvor den er let synlig, mens du sejler. Styringskonsollen er et naturligt sted, men kortplotteren kan også monteres i skottet eller et andet sted på båden. Hvis du har mere end ét batteri på båden, er det bedst at tilslutte søkortplotteren til forsyningsbatteriet i stedet for til startbatteriet. Kortplottere kræver dog ikke meget strøm, og de fleste startbatterier kan klare belastningen uden problemer. Det næste trin er at installere fiskesøgertransduceren, hvis din søkortplotter indeholder en sådan. Hvis du ønsker at vide mere omkring de lækre produkter fra raymarine, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald, så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar.