Er katten i sultestrejke dette kan være grunden til at din kat ikke spiser

Er din kat uinteresseret i dens mad? Det er ikke unormalt at katte bliver trætte af deres foder, og derfor ikke gider spise. Men der kan være flere grunde til, at din kat er gået i sultestrejke. Hvis du gerne vil komme til bunds i problemet, så skal du læse med her. Svaret på dine problemer kunne nemlig ligge i bunden af foderskålen.

Foderskåle til katte som de holder af

Katte er kræsne dyr, og når noget ikke passer dem, så kan de sjældent overtales. Foderskåle til katte har en stor betydning for kattens spiseoplevelse. En foderskål til en kat skal være formet på en måde, så katten har nemt ved at komme til sin mad. I forhold til størrelse har foderskåle til katte også en betydning. Hvis du skal fodre en killing, så må skålen ikke være for stor, og hvis katten er fuldvoksen, så må skålen heller ikke være for lille. Der er altså mange overvejelser, som du skal gøre dig, når du køber foderskåle til katte.

Katteskåle med smarte funktioner

En foderskål til kat er ikke bare en skål. Du kan ikke tage en hvilken som helst keramikskål ud af køkkenskabet og regne med, at din kat er tilfreds med løsningen.

Hos webshoppen CatShop kan du finde masser af unikke foderskåle til katte med forskellige specialfunktioner, som kan forbedre din kats spisefunktioner. Det kan for eksempel være deres forhøjede foderskåle til katte, så dit kæledyr kan spise i en behagelig position. Du kan også købe foderskåle til katte med skridsikre bunde, så skålen ikke glider rundt på gulvet, mens katten spiser.

Forkæl din kat

Hvis katten først har set sig sur på sin foderskål, så er der ingen vej tilbage. Katte kan blive forstyrret, hvis skålen for eksempel glider for meget rundt, hvis materialet er forkert eller, hvis skålen ikke er placeret i en behagelig højde. Derfor får du mest ud af at købe foderskåle til katte fra kyndige producenter, som du finder hos CatShop.

På webshoppen finder du også skridsikre underlag og slikkemåtter, hvis du vil forkæle din kat med lidt leverpostej eller tun, som den kan bruge tid på at slikke op mellem måttens folder. Det er en god løsning, hvis du gerne vil træne katten i at spise langsommere. Gør din firbenede ven en tjeneste og invester i smarte og flotte foderskåle til katte fra CatShop.