Sådan vælger du et godt gamer bord

Hvis du gerne vil have et professionelt gamer-setup, så nytter det ikke noget, at du sidder og spiller ved spisebordet. En dedikeret gamer skal have tip top spilleudstyr, en behagelig gamerstol, trådløst headset, en hurtigreagerende mus og naturligvis også et godt gamer bord. 

Et godt møbel kan gøre dig til en bedre gamer, derfor skal du vælge dit bord med omhu. 

Hvad skal du overveje?

Før du køber et gamer bord, så bør du overveje følgende ting:

  • Størrelsen
  • Prisen
  • Funktioner

Start med at hive målebåndet frem og mål af, hvor dit bord skal stå. Bordet må ikke fylde alt for meget, men der skal stadig være plads til dit gamer udstyr som skærmen, tastaturet og musemåtten. 

Prisen på et godt gamer bord varierer rigtig meget, så det er en god ide at lægge et budget. Sidst, men ikke mindst, kan du overveje, om bordet skal komme med ekstra funktioner som automatisk justering, skuffer, kopholder eller indbygget kabelskjulere. 

Bordets bæreevne

Du skal være opmærksom på, at gamer borde har forskellige belastningsvægt. Hvis du har en kæmpe skærmopsætning eller mange spillekonsoller, så skal du også have et bord, som kan holde til den ekstra vægt. 

Hvis dit udstyr overskrider belastningsvægten, så risikerer du i værste fald, at alt din dyre gaming computer ryger på gulvet. 

Bordets materiale

Materialet, som bordet er lavet af, har noget at sige om, hvor robust det er. Materialet har også en betydning for bordets udseende, og hvordan det føles at sidde ved.

Et bord i glas egner sig for eksempel rigtig dårligt som gamerbord. Derimod er et bord i robust træ eller metal et bedre valg.

Hvis du gerne vil have en blød overflade at hvile arme og hænder på, så kan du dække bordet med en stor musemåtte. 

Et gamer bord i god stil

Det har naturligvis også en betydning for dig, hvordan bordet ser ud. Et flot gaming-setup ser mere indbydende ud, derfor må det gerne passe til dit værelses indretning og stil. 

Find et passende gamer bord hos Av-Cables. Av-Cables har gamer borde i alle stilarter, som er udformet med fokus på ergonomi. Gamer borde i et ergonomisk design er vigtig for dig, som sidder i mange timer foran skærmen. 

Tag et kig hos Av-Cables og find et nyt gamer bord, som er skræddersyet til gaming. Under teknisk info kan du læse om funktioner, belastningsvægt og meget mere.